Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τετάρτη ο Ευ. Βενιζέλος - Εν αναμονή της συνάντησης με τον Αντ. Σαμαρά

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τετάρτη ο Ευ. Βενιζέλος - Εν αναμονή της συνάντησης με τον Αντ. Σαμαρά
Η επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στον Κ. Παπούλια θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά
Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο θα δεχθεί αύριο, Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Η επίσκεψη του κ. Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αναμένεται να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης
Εντωμεταξύ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παραστεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη του πριν τις ευρωεκλογές είχε ερωτηθείς για το εκλογικό αποτέλεσμα είχε υποστηρίξει ότι «αν το βράδυ των εκλογών η Ελιά αποδοκιμαστεί, δεν θα πάω στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι θα πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους».
Βέβαια το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι ευχαριστημένο με το ποσοστό 8% που αποκόμισε η «Ελιά» οπότε η επίσκεψη στον κ. Παπούλια αναμένεται να έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης