Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Καπερνάρος – Δεν παραδίδω την έδρα μου – Ο ίδιος ο Καμμένος ομολόγησε ότι είναι ανύπαρκτο το κόμμα

Β. Καπερνάρος – Δεν παραδίδω την έδρα μου – Ο ίδιος ο Καμμένος ομολόγησε ότι είναι ανύπαρκτο το κόμμα
Δεν προτίθεμαι να προσχωρήσω σε κανένα κόμμα, διατείνεται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής
Δεν προτίθεται να προσχωρήσει σε κανένα κόμμα, τονίζει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σημειώνει ότι θα σκεφτεί προσεκτικά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις, ενώ δηλώνει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο κ. Καπερνάρος, ο οποίος σημειωτέον ανεξαρτητοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτητων Ελλήνων, σημείωσε ότι εδώ και καιρό προβληματιζόταν για την «απογύμνωση» στη λειτουργία του κόμματος, αναφέροντας ότι ακόμη και ο πρόεδρος έφθασε να ομολογήσει ότι το κόμμα είναι ανύπαρκτο.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «φτάσαμε στο σημείο να έχει πραγματικά ομολογηθεί από τον Πρόεδρο, ότι πλέον το κόμμα είναι ένα πράγμα ανύπαρκτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Καπερνάρος ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του.
Ερωτηθείς σχετικά με τη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι οι θέσεις του βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με αυτές της Χρυσής Αυγής, καθώς υμνούν τον Χίτλερ.
«Με αυτή τη διάσταση και χωρίς διάψευση αυτού, εγώ είμαι ενάντια στο Χίτλερ», σημείωσε, πρόσθεσε ωστόσο ότι πρόκειται για ένα κόμμα για το οποίο ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι είναι νόμιμο και συμμετείχε στις εκλογές.
«Μιλάμε νομικά. Όποια και να είναι τα συναισθήματα που έχω, δεν έχει να κάνει. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε τι προστάζει ο νομοθέτης», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης