Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) – Υποκριτικό και πονηρό το κάλεσμα ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) – Υποκριτικό και πονηρό το κάλεσμα ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ
Εκβιασμός με κοντά ποδάρια η δήλωση Παπαδημούλη ότι κόμματα που δεν πάνε με τη Ν.Δ. ή με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πατήσει το τρένο, τόνισε
Υποκριτικό και πονηρό χαρακτηρίζει το κάλεσμα ενότητας που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Όπως επισήμανε, οι προσκλήσεις σε διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλούς παραλήπτες, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων και πρόσθεσε ότι ανοίγει παράθυρο συνεργασιας σε δυνάμεις της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, της παραδοσιακής σοσιαλδημοκρατίας «αν απεγκλωβιστεί από τη Ν.Δ. και αλλάξει στρατηγική».
Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να έχει σχέσεις με κόμματα που είναι πρόθυμα να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι η δήλωση Παπαδημούλη και άλλων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα κόμματα που δεν πάνε με τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τα πατήσει το τρένο αποτελεί εκβιασμό με κοντά ποδάρια.
Όσον αφορά τη στάση του ΚΚΕ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και πιο συγκεκριμένα για τον δήμο Βόλου, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε χαρακτηριστικά «αρκετά με την υποκρισία».
Σημείωσε ακόμη ότι η επιλογή ΚΚΕ δεν είναι ουδετερότητα αλλά συνεπής πολιτική στάση, η οποία επιδιώκει να πει ο λαός «όχι στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και στα κόμματα που στηρίζουν αυτή την πολιτική σε όποια κάλπη κι αν βρεθεί σε α’ και β’ γύρο».
Όσον αφορά τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς τόνισε ότι θα μείνουν εντός των τειχών και πρόσθεσε ότι οι μόνες διεργασίες που χρειάζεται να δυναμώσουν άμεσα είναι εκείνες που αφορούν την ανασύνταξη του εργατικού, λαϊκού κινήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης