Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Παγκόσμια πρωτοτυπία από Σκέρτσο – Kάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, θα τον εντάξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Παγκόσμια πρωτοτυπία από Σκέρτσο – Kάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, θα τον εντάξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ
«Αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει έτσι την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίσως πρέπει να σκεφτούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτιά μας» σημειώνει ο κ. Κασσελάκης
«Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει πιο ακριβά στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών, ο κ. Σκέρτσος ομολογεί ότι στην Ελλάδα η ακρίβεια οφείλεται στην ύπαρξη κερδοσκόπων που δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της κυβέρνησης», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο «Χ».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα».
«Τον παρακαλώ», προσθέτει στο ίδιο πλαίσιο, «να ζητήσει και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και περιοριστεί το οξύ πρόβλημα».
Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει στο ίδιο πνεύμα πως «αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει έτσι την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίσως πρέπει να σκεφτούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να του προτείνουμε θέση στα ψηφοδέλτιά μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης