Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ομάδα των Μη Εγγεγραμμένων Βουλευτών του ευρωκοινοβουλίου οι 3 ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής - Επισημοποιήθηκε η απόφαση

Στην Ομάδα των Μη Εγγεγραμμένων Βουλευτών του ευρωκοινοβουλίου οι 3 ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής - Επισημοποιήθηκε η απόφαση
Στην ίδια ομάδα οι ευρωβουλευτές του Εθνικού Μετώπου
Στην Ομάδα των Μη Εγγεγραμμένων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εντάχθηκαν οι 3 ευρω-βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα, οι κ.κ. Γ. Επιτήδειος, Ελ. Συναδινός και Λ. Φουντούλης συναντήθηκαν σήμερα με τον επικεφαλής της γραμματείας της ευρω-ομάδας, ομονοώντας στην ένταξή τους στους Μη Εγγεγραμμένους Βουλευτές.
Στην ίδια ομάδα εντάχθηκαν οι ευρω-βουλευτές του γαλλικού Εθνικού Μετώπου και του ολλανδικού Κόμματους της Ελευθερίας. Άλλωστε, το εγχείρημα της Marine Le Pen για σύσταση ομάδας ευρωπαίων ακροδεξιών απέτυχε παταγωδώς και ως εκ τούτου, η ένταξη στην Ομάδα των Μη Εγγεγραμμένων ήταν μονόδρομος.
Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως «με την κίνηση αυτή εξασφαλίζεται η δυνατότητα συμμετοχής σε σημαντικές επιτροπές για την Εξωτερική και την Οικονομική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και περισσότερος χρόνος ομιλίας για τους εκπροσώπους μας στην ευρωβουλή»
«Τα χρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν τα λοιπά κόμματα δεν θα πιστώνονται στον Λαϊκό Σύνδεσμο, καθώς θα τα κατακρατά παρανόμως η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Η εν λόγω παρανομία είναι απόρροια του αντισυνταγματικού νομοθετήματος για αναστολή της κρατικής μας χρηματοδότησης» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης