Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επανέρχονται οι «φωνές» που ζητούν την απομάκρυνση του Ευ. Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Θέμα ηγεσίας θέτει ο Μ. Κασσής

Επανέρχονται οι «φωνές» που ζητούν την απομάκρυνση του Ευ. Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Θέμα ηγεσίας θέτει ο Μ. Κασσής
"Στο συνέδριου του Οκτωβρίου πρέπει να συζητηθούν όλα και μεταξύ αυτών και το θέμα της αρχηγίας"
Το ζήτημα της αντικατάστασης του Ευάγγελου Βενιζέλου από το «τιμόνι» του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στο προσκήνιο ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Κασσής.
Ειδικότερα, ο «πράσινος» βουλευτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Real FM» και αναφερόμενος στο συνέδριο του Οκτωβρίου, υποστήριξε πως «πρέπει να συζητηθούν όλα και μεταξύ αυτών και το θέμα της αρχηγίας».
«Δεν είμαι σύμφωνος με αυτό το συνέδριο, περίμενα και περιμένω να γίνει ένα συνέδριο προκειμένου να συζητηθούν όλα από μηδενική βάση» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
«Το έχω πει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Πρέπει να συζητηθούν όλα και μεταξύ αυτών και το θέμα της αρχηγίας» τόνισε εν συνεχεία.
«Από εκεί και πέρα, μέσα από τα συλλογικά μας όργανα μπορεί να προκύψει και ο επικεφαλής που να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά» συνέχισε χαρακτηριστικά.
«Μέσα από τα συλλογικά μας όργανα μπορεί να γίνει η διαδικασία αυτή. Νομίζω κάποιος και πολύ περισσότερο ο κ. Βενιζέλος, ο πρόεδρος μας σήμερα που το ΠΑΣΟΚ καταγράφει αυτά τα ποσοστά, ας αναλάβει τις ευθύνες» κατέληξε ο Μιχάλης Κασσής.
Σημειώνεται πως ανάλογες "φωνές" είχαν "ταρακουνήσει" το ΠΑΣΟΚ και κατά το παρελθόν - ιδιαιτέρως στην προεκλογική περίοδο.
Άλλωστε, το σχίσμα μεταξύ "Βενιζελικών" και "Παπανδρεϊκών" φαίνεται πως έχει ριζώσει στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη, με το συνέδριο του Οκτωβρίου να αναδεικνύεται σε "μητέρα των μαχών".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης