Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Εκλογές σε δύο με έξι μήνες – Ή θα αλλάξει η κυβερνητική πολιτική ή θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Εκλογές σε δύο με έξι μήνες – Ή θα αλλάξει η κυβερνητική πολιτική ή θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ
Όχι στην επιστροφή στη ΝΔ, ναι στη σύμπραξη αν αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική
Την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα, σε διάστημα δύο με έξι μηνών, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η κυβερνητική πολιτική τόσο για να σωθεί η χώρα όσο και για να μην αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτική ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση που δικαιολογούν τη θέση αυτή» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης συνεχίζοντας τις δημόσιες παρεμβάσεις του λίγα μόλις 24ωρα από το πολιτικό του «φλερτ» με τη ΝΔ.
Πάντως ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν κάνει «άνοιγμα» προς τη ΝΔ και ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτήν, αλλά επανέλαβε ότι είναι πρόθυμος και έτοιμος να συμπράξει υπό την προϋπόθεση ότι θα αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα κυβερνητική πολιτική.
Όπως είπε, δεν υπάρχει καμία συζήτηση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι για να υπάρξει μια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών που θα μπορέσει να αποφέρει καρπούς, θα πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίσει να αλλάξει ρότα.
Σε κάθε περίπτωση ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι επιβάλλεται συσπείρωση της κεντροδεξιάς, προκειμένου μία αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης