Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Επικίνδυνη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διεθνείς κυρώσεις στη Ρωσία

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Επικίνδυνη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διεθνείς κυρώσεις στη Ρωσία
Δεν μπορούμε να βρεθούμε μακριά από την Ε.Ε. που μας έχει σώσει από πολλά δεινά, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Επικίνδυνη χαρακτηρίζει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία, ζητώντας τη διαφοροποίηση της Ελλάδας από τη στάση της Ε.Ε. στο θέμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, «πιο επικίνδυνο πράγμα από αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει» και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα, μόνο για το ζήτημα των κυρώσεων, να απομακρυνθεί από την ενωμένη Ευρώπη.
«Ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν μπορούμε να βρεθούμε μακριά από το φυσικό μας χώρο που μας έχει σώσει από πολλά δεινά», τόνισε και συμπλήρωσε ότι ειδικά για τον αγροτικό τομέα η Ελλάδα έχει λάβει κοινοτικά κονδύλια που υπερβαίνουν τα 250 δισ. ευρώ από την ένταξή της στην Ε.Ε.
Ερωτηθείσα σχετικά με την επικείμενη αξιολόγηση της Ελλάδας από την τρόικα και τις πρώτες επαφές στο Παρίσι, η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι η Ελλάδα «έχει προσαρμοστεί απόλυτα» και «δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο διαρκώς».
Μάλιστα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τη στάση της απέναντι στην τρόικα σημειώνοντας ότι οι εταίροι «έχουν τα χρέη μας» και συνεχίζουν να στηρίζουν την Ελλάδα, συνεπώς είναι φυσικό να ζητούν κάποιο σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Δεν μπορεί κάποιος που έχει τα χρέη σου και σε υποστηρίζει να μην σου ζητάει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης