Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ) – Θα βοηθήσω τη ΝΔ, αρκεί να αλλάξει πολιτική – Να μην αφήσουμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν στα πράγματα

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ) – Θα βοηθήσω τη ΝΔ, αρκεί να αλλάξει πολιτική – Να μην αφήσουμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν στα πράγματα
Διαμηνύει ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ
Την πρόθεση του να στηρίξει τη ΝΔ, υπό την προϋπόθεση ότι θα αλλάξει η πολιτική της εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, υπογραμμίζοντας ότι ο κοινός στόχος είναι να μην έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ. Καρατζαφέρης αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ.
«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ωφελεί εμένα, το κόμμα το οποίο ανήκω και την Νέα Δημοκρατία και εν πάση περιπτώσει δεν ωφελεί τον κοινό στόχο που έχουμε να μην αφήσουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στα πράγματα» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης.
«Άρα λοιπόν, δεν εξυπηρετεί κανέναν και παρακάμπτεται. Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να συμπράξουμε στην λογική υιοθετήσεως μίας άλλης πολιτικής, γιατί αυτή η πολιτική είναι ατελέσφορη. Και διαπιστώνω ότι και η κορυφή της Νέας Δημοκρατίας αισθάνεται ότι αυτή η πολιτική έχει κοντά πόδια και θέλει κάποια προσαρμογή να κάνει. Σε αυτήν την προσπάθεια προσαρμογής σε μια άλλη πολιτική, εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Μέχρι εκεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καρατζαφέρης, υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να μην υπάρξει εφησυχασμός για την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είτε σφυρίζουμε αδιάφοροι και έρχεται ο Τσίπρας, και μην έχουμε ψευδαίσθηση, όπως λέγαμε το 1981, ότι δηλαδή για τρεις μήνες θα έρθει ο Παπανδρέου, και έμεινε 30 χρόνια, είτε θα αντισταθούμε σε αυτό το ενδεχόμενο να έρθουν οι κομμουνιστές είτε θα παραδοθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος σημειωτέον σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκτιμήσει ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές σε διάστημα δύο με έξι μηνών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης