Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξηγήσεις για τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Κατηγορεί τον Σαμαρά για φυγομαχία

Εξηγήσεις για τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Κατηγορεί τον Σαμαρά για φυγομαχία
Η παραίτηση Χωμενίδη από τη ΝΕΡΙΤ επιτείνει το μείζον θέμα για την κυβέρνηση, τονίζεται

Βολές εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την νέα παραίτηση στελέχους της ΝΕΡΙΤ και συγκεκριμένα του Χ. Χωμενίδη από το εποπτικό συμβούλιο του καναλιού.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια των παραιτήσεων του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ, η παραίτηση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου Χ. Χωμενίδη, επιτείνει το μείζον θέμα για την κυβέρνηση, η οποία εξαιτίας των ωμών παρεμβάσεών της στο νέο ραδιοτηλεοπτικό μόρφωμα, αμφισβητεί έμπρακτα την ίδια τη λειτουργία του».
Προσθέτει δε, ότι έχει καταδειχθεί πλέον σε όλες της τις διαστάσεις η εγκληματική επιλογή του κλεισίματος της ΕΡΤ, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για φυγομαχία, επισημαίνοντας ότι «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού μπροστά στην κυβερνητική αποσάθρωση που επιλέγει τον προσφιλή στον ίδιο δρόμο της φυγομαχίας και κρυπτόμενος προσπαθεί να φιμώσει την αξιωματική αντιπολίτευση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά το θέμα της ΝΕΡΙΤ να έρθει άμεσα στη Βουλή και η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις, «σεβόμενη τους στοιχειώδεις κανόνες του πολιτικού διαλόγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης