Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα – Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα – Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής
Αν η κυβέρνηση αντιληφθεί το λάθος της πολιτικής της, η λαϊκή Δεξιά είναι εδώ τόνισε ο προέδρος του ΛΑΟΣ
Μια ακόμα δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επανέλαβε ότι εάν η κυβέρνηση αντιληφθεί τη λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί και αποφασίσει να την αλλάξει τότε «η λαϊκή Δεξιά είναι εδώ».
«Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Καρατζαφέρης.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε».
«Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%. Πιστεύω ότι χάθηκε το όραμα και η ελπίδα από τον λαό», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία».
« Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι παίζει, ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο «Χ» στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Μιλάω για αλλαγή πολιτικής. Να λέμε και κανένα όχι» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης, αναφέροντας πως απλά προτείνει, και δεν βάζει όρους και προϋποθέσεις στη συνεργασία με τη ΝΔ.
«Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης