Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Πλησιάζουμε στο τέλος του μνημονίου - Έχουμε επιτύχει πολλά

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Πλησιάζουμε στο τέλος του μνημονίου  - Έχουμε επιτύχει πολλά
Είναι σημαντική η επικείμενη επίσκεψη της τρόικας
Την άποψη ότι πλησιάζει το τέλος του μνημονίου εξέφρασε σε δηλώσεις του ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι η επικείμενη συνάντηση με την τρόικα είναι σημαντική διότι «πλησιάζουμε πια στο κλείσιμο, στο τέλος».
«Γιατί πλησιάζουμε στο τέλος; Γιατί έχουμε επιτύχει με μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και με πάρα πολύ κόπο και πίεση των Ελλήνων πολιτών με θυσίες, με δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων πολιτών έχουμε επιτύχει να οικοδομήσουμε πρώτον ένα ηθικό πλεονέκτημα που είναι η καταβολή μεγάλων θυσιών και προσπαθειών» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος.
«Ένα οικονομικό πλεονέκτημα που είναι τα δημοσιονομικά μας, που έχουνε μπει σε μια τάξη, όχι άψογη αλλά εν πάση περιπτώσει σε μια τάξη άγνωστη στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δηλαδή έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα. Και τρίτον, ένα πολιτικό δικαίωμα, διότι πλέον και η κυβέρνηση έχει αποδείξει και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να αφήσουν πίσω τους τα χρόνια της κρίσης» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης