Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Σημάδι αδυναμίας της κυβέρνησης η ψήφος εμπιστοσύνης

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Σημάδι αδυναμίας της κυβέρνησης η ψήφος εμπιστοσύνης
Θα χρησιμοποιήσει την ψήφο εμπιστοσύνης ώστε τα μέτρα που θα φέρουν στη συνέχεια να προκαταβληθούν από την κοινωνία, σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σημάδια αδυναμίας της κυβέρνησης χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, την ψήφο εμπιστοσύνης, τονίζοντας ότι με την κίνηση αυτή δεν διασκεδάζει την απώλεια εμπιστοσύνης από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την ψήφο εμπιστοσύνης «ώστε τα μέτρα που θα φέρουν στη συνέχεια είτε μέσω του προϋπολογισμού είτε μέσω ενός πολυνομοσχεδίου με διαδικασίες fast-track να προκαταβληθούν από την κοινωνία και να δυσκολευτούν οι γιαλαντζί αντάρτες να τα καταψηφίσουν».
Πρόσθεσε δε, ότι ο κ. Σαμαράς, «που ακολουθεί πιστά τα χνάρια του κ. Παπανδρέου στους τακτικισμούς και την πολιτική πρόταση», θα έπρεπε να θυμάται τι ακριβώς συνέβη στον κ. Παπανδρέου το 2011, όταν ζήτησε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και λίγες μέρες μετά δεν ήταν πρωθυπουργός.
Παράλληλα, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή είναι σε αποδρομή. Ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά αποδυναμωμένος και πιθανόν να κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο από την περίπτωση του κ. Παπανδρέου, αλλά αυτό δεν θα είναι παρά λίγοι μόνο μήνες».
Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν, βρίσκονται σε μια πορεία σημαντικής φθοράς, επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης, συμπληρώνοντας ότι «αν πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης είναι φανερό ότι δεν έχουν τους 180 που θα τους δώσουν μια παράταση (στην προεδρική εκλογή). Αυτή είναι η εκτίμησή μου και η ψήφος εμπιστοσύνης την εδραιώνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης