Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ): Eσωτερικής κατανάλωσης η ψήφος εμπιστοσύνης – Προσπάθεια διασκέδασης των προβλημάτων της συγκυβέρνησης

Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ): Eσωτερικής κατανάλωσης η ψήφος εμπιστοσύνης – Προσπάθεια διασκέδασης των προβλημάτων της συγκυβέρνησης
Με τον αριθμό 180 θα αναμετρηθεί η κυβέρνηση, ανέφερε ο βουλευτής σχετικά με την προεδρική εκλογή
Προσπάθεια να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις από τα προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταίως μεταξύ των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης χαρακτηρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και ερωτηθείς σχετικά με το αν αυτή η κίνηση μπορεί να βάλει τέλος στην εκλογολογία, ο κ. Κοντονής σημείωσε ότι αυτό δεν ισχύει καθώς «ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, μπροστά σε πάρα πολύ κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».
Υπό αυτή την έννοια, πρόσθεσε, η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης «μπορεί να είναι μια συνταγματική διαδικασία και δεν την κρίνουμε έτσι, κρίνουμε όμως και τοποθετούμαστε ότι αυτή η διαδικασία βλέπει το εσωτερικό της συγκυβέρνησης και το εσωτερικό των κομμάτων τα οποία συγκυβερνούν».
Ερωτηθείς ο κ. Κοντονής αν μπορεί να λειτουργήσει η ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή ως πρόκριμα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επισήμανε ότι «η πολιτική ήττα της κυβέρνησης σε αυτό το επίπεδο, της ψήφου εμπιστοσύνης, θα είναι ότι όχι μόνο η κοινωνία δεν πείθεται από αυτά τα οποία ακούγονται από την κυβέρνηση, η κοινωνία θα ακούσει το εναλλακτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κυβέρνηση δεν θα αναμετρηθεί αυτή τη φορά με τους 151 ή τους 154 θα αναμετρηθεί με τον αριθμό 180».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης