Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Ο Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία – Δεν υπάρχει άλλη λύση, να επισπευστούν οι εκλογές

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Ο Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία – Δεν υπάρχει άλλη λύση, να επισπευστούν οι εκλογές
Συνέντευξη τύπου για να ακουστούν μερικές αλήθειες προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο στην εξουσία καθώς και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την επίσπευση των εκλογών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.
«Υπάρχει τόσο πολλή σήψη τον τελευταίο ιδίως μήνα που νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία, έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας. Δυστυχώς, αυτό που είναι εμφανές στο εσωτερικό το κάναμε εξαιρετικά πιο εμφανές στο εξωτερικό» ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καρατζαφέρης.
«Δεν ξέρω αν ο κ.Σαμαράς ελέγχει τίποτα, κατ΄ αρχήν δεν ελέγχει τους βουλευτές του, ο καθένας κάνει πολιτική, δεν την κάνει την πολιτική ο αρχηγός» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Όπως είπε, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επίσπευσης των εθνικών εκλογών.
«Αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν, αν δεν υπάρχει κάποιος μέσα στη Βουλή, όπως ο Καρατζαφέρης πριν από 3 χρόνια που έτσι ή αλλιώς τους μάζεψε σε μια κυβέρνησης εθνικής ευθύνης, όπου δεν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ - μακάρι να είχε έρθει, θα ήταν πολύ διαφορετικά πράγματα - δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση από το να επισπευσθούν οι εκλογές», τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης.
Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκάλεσε η προαναγγελία του για την παραχώρηση μιας συνέντευξης τύπου προκειμένου, όπως είπε, «να ακουστούν μερικές αλήθειες».
Στο ερώτημα αν ετοιμάζει κάποια μεγάλη αποκάλυψη εντός των προσεχών ημερών, ο κ.Καρατζαφέρης είπε: «Δεν ξέρω αν θα είναι μεγάλη ή μικρή. Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ακουστούν μερικές αλήθειες. «Έχω να κάνω συνέντευξη Τύπου εδώ και τρία χρόνια. Είναι κάτι που ετοιμάζουμε. Σήμερα τελειώνουμε το οργανωτικό του κόμματος και πάμε προς τα εμπρός».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης