Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντώνται αύριο στις 18:00 Σαμαράς - Βενιζέλος - Χαράζουν τη διαπραγματευτική γραμμή ενόψει της έλευσης της τρόικας στις 3/11

Συναντώνται αύριο στις 18:00 Σαμαράς - Βενιζέλος - Χαράζουν τη διαπραγματευτική γραμμή ενόψει της έλευσης της τρόικας στις 3/11
Σαμαράς και Βενιζέλος αποφασίζουν τις κατευθυντήριες γραμμές για την επόμενη μέρα
Τη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης, ενόψει της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, στις 3 Νοεμβρίου, καλούνται να αποφασίσουν αύριο Τετάρτη, στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.
Οι κ. κ. Σαμαράς και Βενιζέλος θα αποτιμήσουν τη μέχρι στιγμής πορεία του κυβερνητικού έργου, ενώ θα αποφασίσουν τις κατευθυντήριες γραμμές για την επόμενη μέρα, με αιχμή αφενός τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και αφετέρου την επιστροφή των δανειστών στις αρχές Νοεμβρίου.
Στο μεταξύ, η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη, νωρίτερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση διήρκεσε δυο ώρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν όλα τα οικονομικά θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Ο υπουργός Οικονομικών δεν έκανε δηλώσεις μετά την αναχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης