Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης στο bankingnews: Γιατί δεν κατατέθηκε πρόταση μορφής στον Juncker και ο ρόλος της ευρωπαικής ακροδεξιάς

Παπαδημούλης στο bankingnews: Γιατί δεν κατατέθηκε πρόταση μορφής στον  Juncker και ο ρόλος της ευρωπαικής ακροδεξιάς
Η πρόταση μομφής των ακροδεξιών είναι απολύτως υποκριτική, δηλώνει στο bankingnews ο Δ. Παπαδημούλης
Άδοξο τέλος είχε η πρωτοβουλία των Ευρωβουλευτών της ομάδας της Ευρωαριστεράς για τη συγκέντρωση των απαραίτητων υπογραφών για την κατάθεση της πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Κομισιόν, J. C. Juncker.
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο www.bankingnews.gr τόνισε ότι "παρά τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατόν να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 76 υπογραφές για να καταθέσει η ομάδα των Ευρωαριστερών πρόταση μομφής κατά του Juncker".
Tην ίδια στιγμή ο κ. Παπαδημούλης ξεκαθάρισε ότι "σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να συμπράξουμε στην πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι ακροδεξιοί του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ν. Farage και η Μ. Le Pen".
"Aυτή η πρόταση μομφής είναι απολύτως υποκριτική με τον Farage να έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα με τον Juncker, καθώς ήταν υποστηρικτής των πολιτικών που δημιουργούν πολιτικούς παραδείσους", τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, αποκαλύπτοντας ότι το επόμενο βήμα της ομάδας της Ευρωαριστεράς θα είναι να προχωρήσει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής της ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου για το μεγάλο ζήτημα των φορολογικών παραδείσων και των προσώπων που εμπλέκονται σε ανάλογες υποθέσεις.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης