Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα στην τρόικα: «Κάθε προσπάθεια εγκλωβισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο μνημόνιο θα πέσει στο κενό»

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα στην τρόικα: «Κάθε προσπάθεια εγκλωβισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο μνημόνιο θα πέσει στο κενό»
Την δική του απάντηση στις πιέσεις της τρόικας έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αυστηρό μήνυμα προς τρόικα απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.
«Όποια προσπάθεια και αν γίνει εκ μέρους της τρόικας και άλλων κέντρων (σ.σ. και εγχώριων προφανώς) να εγκλωβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία, αυτή θα πέσει στο κενό» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Στην ίδια συνεδρίαση έγινε συζήτηση για τις επικείμενες επισκέψεις στελεχών του οικονομικού επιτελείου (Γ. Σταθάκης, Γ. Μηλιός) σε Φρανκφούρτη και Λονδίνο, με τον Γιάννης Μηλιό που είναι άλλωστε μέλος της Π.Γ. να θυμίζει ότι έχουν προσκληθεί σε δεκάδες τέτοιες συναντήσεις από το 2012 και μετά. Η Π.Γ. συμφώνησε με την αρχή της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με ανθρώπους των αγορών, τραπεζών κ.ο.κ.. Μετά εξάλλου τις συναντήσεις οι οικονομολόγοι θα ενημερώσουν για τα αποτελέσματα των επαφών τους.
Άλλα μέλη της Π.Γ. υπογράμμισαν από την πλευρά τους πάντως ότι πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί με το τι λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ιδίως σε τέτοιου είδους συναντήσεις.
Ο Αλ. Τσίπρας αφού ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της περιοδείας του σε Μαδρίτη, εξαίροντας την προσπάθεια των Podemos, και σεΦλωρεντία, γνωστοποίησε ότι την 1η Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την Κύπρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης