Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Να προσέξει ο Σαμαράς με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ

Κακλαμάνης (ΝΔ): Να προσέξει ο Σαμαράς με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ
Δεν δέχομαι ότι ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν εγκαταλείψει την παράταξη μας τόνισε ο κ.Κακλαμάνης
Την άποψη πως ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει είναι πολύ προσεκτικός και να λάβει υπόψιν του το ποιοι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όταν γίνουν εκλογές εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ.Κακλαμάνης υποστήριξε ότι δεν δέχεται πως «έχει εγκαταλείψει την παράταξη μας ένα 1 εκατομμύριο κόσμος», αναφέροντας πως «αντί να απασχολεί το κόμμα αυτό το γεγονός, γίνονται συζητήσεις μεταξύ των στελεχών για το ποιος θα πάρει περισσότερους σταυρούς στην Α’ Αθήνας».
«Τα ψηφοδέλτια έχουν από όλα τα λουλούδια του αγρού. Ανεπάγγελτους, ουδέποτε εργασθέντες και γόνους οικογενειών», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος αναφερόμενος στις απαιτήσεις της τρόικας τόνισε πως δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή αλλά ούτε και από την ΚΟ της ΝΔ η περαιτέρω μείωση των συντάξεων.
Ερωτηθείς για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ.Κακλαμάνης τόνισε πως μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή εάν πάει καλά η αξιολόγηση από την τρόικα και εάν η ελληνική κυβέρνηση θέσει θέμα ουσιαστικής διευθέτησης του χρέους στη Σύνοδο του Δεκεμβρίου.
«Το πολιτικό κλίμα θα είναι τότε διαφορετικό οπότε όποιος θέσει θέμα πρόωρων εκλογών θα αναλάβει και την ευθύνη» είπε ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για πολιτική απρέπεια που ζήτησε ραντεβού από τον πρωθυπουργό για να του πει να παραιτηθεί.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης