Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ και για εκλογές το Νοέμβριο του 2015

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ και για εκλογές το Νοέμβριο του 2015
Πρέπει να επιδιώξουμε την εθνική συνεννόηση τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος
Έκκληση να υπάρξει συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και για κάλπες το Νοέμβριο του 2015 διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να επιδιώξουν την εθνική συνεννόηση.
«Αυτή τη συζήτηση, οφείλω να πω, και το λέω και επικαλούμαι και τη δημοσιογραφική σας αντίληψη την ξεκίνησε σε κυβερνητικό επίπεδο ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης. Ήμουν ο δεύτερος που συνεισέφερα σε αυτή τη συζήτηση τότε, το καλοκαίρι, λέγοντας ότι βεβαίως θα πρέπει να επιδιώξουμε την εθνική συνεννόηση. Αυτό τι σημαίνει; Ένα πακέτο συμφωνίας το οποίο δεν θα αναιρεί τις συγκρουσιακές μας σχέσεις μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης; Όχι. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παναγιωτόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως αυτή η συμφωνία θα πρέπει να ορίζει ότι θα βγει τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός του 2015, το Νοέμβριο του 2015.
«Εγώ θα πρότεινα τον Νοέμβριο του 2015, δηλαδή 12 μήνες από τώρα, για να κερδίσει η χώρα ένα κρίσιμο χρόνο, μέσα στον οποίο θα μπορέσει να τακτοποιήσει τα θέματα της εξόδου από το μνημόνιο» είπε ο κ.Παναγιωτόπουλος.
«Ξέρετε τι ισχυρό μήνυμα θα ήταν αυτό προς όλους; Και πριν απ’ όλα προς τους πιστωτές, τους δανειστές μας και τις αγορές ότι μπορούμε να συνεννοούμεθα κι ότι από κει πέρα ο ελληνικός λαός είναι εκείνος που θα αποφασίσει από ποιον θα κυβερνηθεί. Αλλά οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως έγινε στην Ιρλανδία και όπως έγινε και στην Πορτογαλία, είναι σε θέση να βάζουν ένα πλαίσιο συμφωνίας μέσα στο οποίο κινούνται. Κινούνται διαφοροποιούμενες, κινούνται διαφωνούσες και κινούνται πολλές φορές και συγκρουσιακά» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης