Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανασκευάζει ο Juncker: Ως ακραίες δυνάμεις εννοούσα την ακροδεξιά και όχι τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Ανασκευάζει ο Juncker: Ως ακραίες δυνάμεις εννοούσα την ακροδεξιά και όχι τον… ΣΥΡΙΖΑ!
Απαντήσεις του προέδρου της Κομισιόν στις επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς
Σε διευκρινίσεις περί της προκλητικής του παρέμβασης στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας προέβη ο πρόεδρος της Κομισιόν, J.C. Juncker.
Eιδικότερα, ανασκευάζοντας το νόημα των δηλώσεών του, ο υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος επιχείρησε να διασκεδάσει τις αρνητικές αντιδράσεις, τονίζοντας πως ως ακραίες πολιτικές δυνάμεις εννοούσε την ακροδεξιά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ!
«Δεν ξέρω ελληνικά και δεν ξέρω τι έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες. Δεν κατανοώ, γιατί η ελληνική Αριστερά υπερασπίζεται την άκρα Δεξιά. Εγώ μισώ την άκρα Δεξιά» σημείωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας στις επικρίσεις της Ομάδας της Ενωτικής Αριστεράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ας σημειωθεί πως σε συνέντευξή του στην αυστριακή δημόσια τηλεόραση, ο J.C. Juncker, προκαλώντας την αντίδραση και το μένος αρκετών Ελλήνων και ξένων πολιτικών, κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» καθώς ο ίδιος θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην εξουσία!
«Νομίζω ότι οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα.
«Δεν θα ήθελα ακραίες δυνάμεις να έρθουν στην εξουσία» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης