Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καπερνάρος (ανεξάρτητος βουλευτής): Παρών και στη δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ

Καπερνάρος (ανεξάρτητος βουλευτής): Παρών και στη δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ
Ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εάν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Την πρόθεση του να ψηφίσει παρών και στην αυριανή δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Καπερνάρος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καπερνάρος υποστήριξε ότι έχει λάβει την απόφαση του και για την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία, αν και ανέφερε ότι θα περιμένει να δει τι θα γίνει έως τότε.
Ο κ.Καπερνάρος κάλεσε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και «να μοντάρουν τι πρέπει να γίνει».
«Εάν θέλουν και οι δύο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, οι επιπτώσεις προς τους πολίτες θα είναι αποκλειστική ευθύνη και των δύο» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Αναφορικά με την υπόθεση Χαϊκάλη ο κ.Καπερνάρος ζήτησε να ανοίξουν τώρα οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί του βουλευτή των ΑΝΕΛ προκειμένου να φανεί με ποιον μιλούσε.
«Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το υλικό ο εισαγγελέας έπρεπε να εκδώσει διάταξη για να παρακολουθούνται οι συνομιλίες από τα αρμόδια όργανα» τόνισε ο κ.Καπερνάρος, υπογραμμίζοντας ότι  «η υπόθεση Χαϊκάλη είναι ένα σοβαρό θέμα καθώς από τις 6 Δεκεμβρίου οπότε συνέβησαν τα γεγονότα, δημιουργεί ερωτηματικά γιατί βγαίνει τώρα μεταξύ των δυο ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ο κ.Καπερνάρος υπογράμμισε ότι είχε δει αρκετές φορές τον κ.Αποστολόπουλο στο γραφείο του Π. Καμμένου στη Βουλή, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει πότε έπαψε να είναι σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης