Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Ισχυρό το ρεύμα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού στην εποχή μας

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Ισχυρό το ρεύμα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού στην εποχή μας
Νέα επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου
Την άποψη ότι στην εποχή μας είναι ισχυρό το ρεύμα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή τις μεταγραφές πολιτικών στελεχών σε πολιτικά κόμματα.
Σε δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση της Άντζελας Γκερέκου όσο και στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.
«Αυτή η κυρία έγινε υπουργός από το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα έπρεπε να το σέβεται» υποστήριξε ο κ.Βενιζέλος αναφερόμενος στην υπόθεση Γκερέκου.
Αναφορικά με τη δημιουργία του νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ.Βενιζέλος επέλεξε να τον συγκρίνει με τη στάση πρώην πρωθυπουργών.
«Έχετε δει πώς φέρονται άλλοι πρώην πρωθυπουργοί.
Πώς φέρθηκε ο κ. Σημίτης ή ο κ. Καραμανλής» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος εμμέσως, στον Γιώργο Παπανδρέου.
Για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι θα γίνει συνέδριο, ενώ σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα παραμείνει στην προεδρία, επανέλαβε: «Δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτης ούτε κληρονόμος».
Στόχος του ΠΑΣΟΚ, όπως επανέλαβε ο κ.Βενιζέλος είναι να πάρει την τρίτη θέση.
«Η χώρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ δύσκολη θέση, η κοινωνία δεν θέλει αυτοδυναμία κανενός.
Θέλει συνεργασίες.
Ούτε κυβερνιέται ο τόπος με τεχνητές αυτοδυναμίες» ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα συμβεί στη χώρα αν δεν υπάρχει ο εγγυητικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ και βρεθούν να συγκυβερνούν, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης