Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Επανέλαβε τους όρκους πίστης στις ακραίες πολιτικές λιτότητας

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Επανέλαβε τους όρκους πίστης στις ακραίες πολιτικές λιτότητας
Αδυνατεί να ψελλίσει οποιαδήποτε διαφορετική στρατηγική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τονίζεται
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον ισπανό πρωθυπουργό, Mariano Rajoy, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σχετική ανακοίνωσή του κάνει λόγο για επανάληψη των όρκων πίστης από τον κ. Σαμαρά στις ακραίες πολιτικές λιτότητας και για αδυναμία πρότασης μιας διαφορετικής στρατηγικής για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός έδωσε όρκους πίστης στις ακραίες πολιτικές λιτότητας, αδύναμος να ψελλίσει την οποιαδήποτε διαφορετική στρατηγική για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
»Χαρακτηρίζει ανοησία τη συζήτηση για το χρέος, το οποίο εξακολουθεί να το θεωρεί βιώσιμο, την ίδια στιγμή που πληθαίνουν οι -ευνοϊκές για τη χώρα- φωνές που ζητούν το κούρεμά του.
»Ευτυχώς για τη χώρα, θα έχει σύντομα μια κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευτεί τα συμφέροντα της χώρας διεθνώς και να υπερασπιστεί το αίτημα των πολιτών για αλλαγή πολιτικής.
»Αυτό που ενώνει τον κ. Ραχόι και τον κ. Σαμαρά είναι ο φόβος μπροστά στη δημοκρατική ανατροπή από τις δυνάμεις της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας», τόνισε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης