Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Η τρίτη εντολή πρέπει να πάει στο ΠΑΣΟΚ - Δεν υπάρχουν περιθώρια για κόλπα

Βενιζέλος: Η τρίτη εντολή πρέπει να πάει στο ΠΑΣΟΚ - Δεν υπάρχουν περιθώρια για κόλπα
Επίθεση προς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Παπανδρέου
«Στις 25 Ιανουαρίου η απάντηση περνάει μέσα από το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ τρίτος πόλος, τρίτη εντολή, εγγυητής της εθνικής προοδευτικής σταθερότητας» υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στον Πειραιά.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «πολιτική μας είναι η αλήθεια. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο, όλα κρίνονται στις 26 Ιανουαρίου κι είναι κρίμα να τεθούν σε κίνδυνο και να αμφισβητηθούν τα αποτελέσματα των θυσιών του λαού».
Παράλληλα, διαμήνυσε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για «κόλπα» και διπλές εκλογές, καθώς όπως εξήγησε, αν δαπανηθεί ο χρόνος σε εκλογές θα χάσουμε το οικονομικό παιχνίδι, την προοπτική και την ασφάλεια της χώρας.
Επίσης, επισήμανε πως το πιο κρίσιμο στις εκλογές είναι ποιος είναι ο εγγυητής, ο σταθεροποιητής, ο ρυθμιστής, για να προσθέσει ότι αν με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι δεδομένη η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε «το μόνο αντίβαρο στο όνομα της λογικής και της εθνικής στρατηγικής είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ».
Ακόμη, καταφέρθηκε εναντίον της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν ανέχεται το «επικοινωνιακό δημαγωγικό παιχνίδι ανάμεσα στον άγαρμπο εκφοβισμό που επαγγέλλεται η ΝΔ και τον κουτοπόνηρο εφησυχασμό που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφερόμενος στον Γ. Παπανδρέου, κατήγγειλε πως «κάποιοι που για ένα πολιτικό καπρίτσιο αποφάσισαν να υπονομεύσουν ανοικτά την παράταξη» διεκδικούν την τρίτη θέση.
«Η κοίτη της παράταξης είναι εδώ. Τους περιμένουμε όλους εδώ στο σπίτι τους, στις εκλογές, όχι μετά τις εκλογές, γιατί αυτή η ψήφος έχει νόημα, πιάνει τόπο» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης