Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Αχ. Καταρτζής γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ – Στη θέση της Αλέκας Παπαρήγα

Ο Αχ. Καταρτζής γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ – Στη θέση της Αλέκας Παπαρήγα
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ ορίστηκαν οι έμπειροι Θανάσης Παφίλης και Νίκος Καραθανασόπουλος
Τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, που μέχρι σήμερα κατείχε η Αλέκα Παπαρήγα, αναλαμβάνει ο βουλευτής Αχιλλέας Καταρτζής, όπως ανακοίνωσε στην ΚΟ ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ ορίστηκαν οι έμπειροι Θανάσης Παφίλης και Νίκος Καραθανασόπουλος, ενώ ο Γιώργος Λαμπρούλης προτάθηκε για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.
Τη γραμματεία της κοινοβουλευτικής ομάδας θα συνθέτουν οι Θανάσης Παφίλης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Σπύρος Χαλαβατζής, Γιώργος Μαρίνος και Γιώργος Λαμπρούλης.
Με βάση την τοποθέτηση του γραμματέα του ΚΚΕ, ο «Περισσός» θα στηρίξει όλα τα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση και θα καταργούν αντιεργατικούς και αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους, καθώς και τη φορολόγηση του μεγάλου πλούτου, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να ζητά να οριστεί το αφορολόγητο στα 40 χιλ. ευρώ.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από την κοινοβουλευτική του ομάδα μπαράζ νομοθετικών προτάσεων, αλλά και σκληρή αντιπολίτευση.
Τέλος, για πρώτη φορά το ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή σύσκεψη στην ΚΟ, αφήνοντας κάμερες και δημοσιογράφους να εισέλθουν στην αίθουσα για να ακούσουν την τοποθέτηση του γραμματέα.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης