Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος (υπ. Διοικ. Μεταρ.): Ο προκάτοχός μου επενέβη ευθέως στην επιλογή γενικών διευθυντών

Γ. Κατρούγκαλος (υπ. Διοικ. Μεταρ.): Ο προκάτοχός μου επενέβη ευθέως στην επιλογή γενικών διευθυντών
Δεν νοείται περαιτέρω μείωση του προσωπικού του Δημοσίου, τόνισε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Θα κάνουμε μια καινούρια καταγραφή των αναγκών κάθε υπουργείου και θα ανακατανείμουμε το προσωπικό, ανέφερε στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο ίδιος τόνισε ότι βάσει των αναγκών του κάθε υπουργείου θα δημιουργηθούν νέες οργανικές θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε πως δεν νοείται περαιτέρω μείωση του προσωπικού του Δημοσίου, το οποίο ωστόσο θα ανακατανεμηθεί ανάλογα με τις ανάγκες, που θα διαπιστωθούν.
Ο κ. Κατρούγκαλος διεμήνυσε, ωστόσο, ότι δεν θα σταματήσει ο έλεγχος για τα πλαστά πτυχία, αναφέροντας συγκεκριμένα πως αυτό δεν θα γίνει «σε καμία περίπτωση».
Μάλιστα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προτίθεται να επιταχύνει τις διαδικασίες για τους επίορκους, με 150 από αυτούς να απολύονται στο προσεχές μέλλον.
Τέλος, κάνοντας μια ευθεία νύξη στον προκάτοχό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «ο προκάτοχός μου επενέβη ευθέως στην επιλογή γενικών διευθυντών», ζήτημα που θα διερευνηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης