Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κομισιόν: Σε πνεύμα συνεργασίας η επικοινωνία Τσίπρα - Juncker - Μαξίμου: Σε ανοιχτή γραμμή για τη συμφωνία

Κομισιόν: Σε πνεύμα συνεργασίας η επικοινωνία Τσίπρα - Juncker - Μαξίμου: Σε ανοιχτή γραμμή για τη συμφωνία
Τσίπρας και Juncker συζήτησαν το σχέδιο της Κομισιόν για την Ελλάδα
(upd2) Θετικά αποτιμούν τόσο η Κομισιόν, όσο και το Μέγαρο Μαξίμου την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του J.C. Juncker.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει πως «η επικοινωνία Τσίπρα – Juncker πραγματοποιήθηκε σε θετικό πνεύμα συνεργασίας».
Σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, J.C, Juncker, όπως αποκαλύπτουν από την πλευρά τους κυβερνητικές πηγές.
Το τηλεφώνημα διήρκησε περί τα δέκα λεπτά και πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού.
«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή και συχνή επικοινωνία προκειμένου να υπάρξει συμφωνία», αναφέρεται από την Αθήνα και τονίζεται ότι στο επίκεντρο βρέθηκε η διαπραγμάτευση με τους εταίρους.
Η τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, πραγματοποιήθηκε ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup.
Η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για τις 15:30, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 16:30.

(Πρώτη ενημέρωση: Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, ώρα: 14:48)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης