Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας καταφεύγοντας σε στάση πληρωμών

Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας καταφεύγοντας σε στάση πληρωμών
Τώρα αρχίζει η πραγματική διαπραγμάτευση σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη
«Θετικό είναι ότι η Κυβέρνηση αναγνώρισε πως πρέπει να ξεκινήσει μια τεχνική συζήτηση με τα κλιμάκια των θεσμών, δηλαδή της τέως τρόικας αφού για τα ίδια πρόσωπα μιλάμε» σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
Ωστόσο τόνισε ότι οι συζητήσεις πρέπει να λάβουν χώρα στην Αθήνα, καθώς εδώ γινόντουσαν πάντα οι συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας
Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ «χάσαμε πολύ χρόνο για να καταλήξουμε στο απολύτως αυτονόητο συμπέρασμα. Τώρα αρχίζει η πραγματική διαπραγμάτευση».
Παράλληλα εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας καταφεύγοντας σε μια στάση πληρωμών που έχει ήδη επέλθει καθώς θα πληρώνει μόνο μισθούς και συντάξεις.
Όσο αφορά τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα του, επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει γκρουπούσκουλο ή κόμμα του 5% αλλά πρέπει να αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστεί σε μια πραγματικότητα πολύ διαφορετική.
«Πρέπει να στραφεί προς το χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου διότι είμαστε ένα κόμμα ηλικιωμένων, πήραμε διαζύγιο από τις παραγωγικές ηλικίες και από το 2004 έχουμε χάσει τους μισούς μας ψηφοφόρους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης