Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Παπανδρέου (ΚΙΔΗΣΟ) για την εξεταστική – Κατηγορεί την κυβέρνηση για απροκάλυπτο κυνισμό

Αιχμές Παπανδρέου (ΚΙΔΗΣΟ) για την εξεταστική – Κατηγορεί την κυβέρνηση για απροκάλυπτο κυνισμό
Δεν προκαλεί εντύπωση ότι δεν θα ερευνηθεί η περίοδος διακυβέρνησης Καραμανλή
Αιχμές κατά της κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση της να συστήσει εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια αφήνει ο Γ. Παπανδρέου από το Κίνημα  Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
«Την ώρα που, δυστυχώς, η χώρα ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγει στις αγορές και ως εκ τούτου, η καταφυγή σε αναγκαστικό δανεισμό εξακολουθεί να είναι η μόνη διέξοδος, κάποιοι, δήθεν αναρωτιούνται ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγηθήκαμε στο μηχανισμό στήριξης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι θα δώσει μάχη για να ενημερωθεί πλήρως ο ελληνικός λαός και να αναδειχθούν αλήθειες που «σκόπιμα συσκοτίστηκαν από πολλές πλευρές».
Παράλληλα, το Κίνημα τονίζει ότι θα επιδιώξει η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής να αποτελέσει το βήμα για να ειπωθεί όλη η αλήθεια για τα αίτια και τους υπεύθυνους της κρίσης, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν ή αντιμετώπισαν την κρίση τα ελληνικά πολιτικά κόμματα.
«Αν κάτι έχουν χρέος να πράξουν οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, είναι να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις να αναδειχθεί η "ρίζα του κακού". Δηλαδή, οι πραγματικές αιτίες που μας οδήγησαν ένα βήμα από μια εθνική καταστροφή. Γιατί μόνον η κατανόηση του πραγματικού προβλήματος μπορεί να μας οδηγήσει και στην αντιμετώπιση του», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης