Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Δρίτσας: Η κυβέρνηση δέχεται μεγάλο και αβάσιμο ορυμαγδό επιθέσεων

Θ. Δρίτσας: Η κυβέρνηση δέχεται μεγάλο και αβάσιμο ορυμαγδό επιθέσεων
«Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, αλλά να λύσουμε προβλήματα»
«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη κυβέρνηση που να δέχεται τόσο μεγάλο και αβάσιμο ορυμαγδό επιθέσεων», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, κ. Θόδωρος Δρίτσας, σχολιάζοντας τα δεκάδες δημοσιεύματα σχετικά με την Ελλάδα, που δημοσιεύονται καθημερινά σε διεθνές επίπεδο.
Ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει «ανοίξει πολύ σημαντικά ζητήματα», με στόχο να προσφέρει λύσεις και όχι να δημιουργήσει νέα προβλήματα, προσθέτοντας ότι «αλλού καλύτερα, αλλού λιγότερα καλά, η περπατησιά της κυβέρνησης πατάει με στέρεο τρόπο στη σοβαρότητα των προβλημάτων».
Στη συνέχεια, ο υπουργός σχολίασε και την κατάσταση στον κλάδο της ναυτιλίας, ο οποίος είναι στις αρμοδιότητές του, λέγοντας πως «παραλάβαμε ένα τεράστιας σημασίας πρόβλημα, την απλήρωτη ναυτική εργασία, ένα φαινόμενο που αναπαράγεται επί 3 χρόνια», ενώ για το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει συνολικά και συνεκτικά το προσφυγικό-μεταναστατευτικό ζήτημα.
Τέλος, έκανε λόγο για την ανάγκη λειτουργίας όλων των μεγάλων παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, διαμηνύοντας ότι «οι μεγάλες παραγωγικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να λειτουργούν και θα λειτουργούν προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης