Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Κακώς ανησύχησαν οι ΗΠΑ για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού

Καμμένος: Κακώς ανησύχησαν οι ΗΠΑ για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού
"Κανείς δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο έναν τρομοκράτη"
Καθησυχαστικός για το ενδεχόμενο απελευθέρωσης του Σάββα Ξηρού εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως «κακώς υπήρξε ανησυχία από την πλευρά των ΗΠΑ».
Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως κανείς δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο έναν τρομοκράτη, ενώ εξήγησε πως πλέον ο Σάββας Ξηρός θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά, μέσω του κατάλληλου εξοπλισμού.
Κανείς δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο έναν τρομοκράτη αλλά υπάρχουν έγκλειστοι, μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εξήγησε εν συνεχεία, τονίζοντας ωστόσο πως οι αποφυλακίσεις δεν θα γίνουν άμεσα καθώς οι διαδικασίες απαιτούν πάρα πολύ χρόνο.
Όσον αφορά την αντίδραση των ΗΠΑ, διαμήνυσε πως κακώς υπήρξε ανησυχία, καθώς και η Ουάσιγκτον έχει προβεί σε αποφυλακίσεις κρατουμένων για ανθρωπιστικούς λόγους.
Παράλληλα, αναφορικά με τη θέση της χώρας στη γεωπολιτική σκακιέρα, υπερθεμάτισε πως η Ελλάδα είναι σύμμαχος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και παράλληλα διατηρεί καλές σχέσεις με διάφορες χώρες όπως τη Ρωσία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Με τις δύο τελευταίες, παρατήρησε ο Πάνος Καμμένος, οι διμερείς σχέσεις επεκτείνονται πέραν της διεξαγωγής κοινών ασκήσεων και στην αντιμετώπιση των νέων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή λόγω της ανάπτυξης του φονταμενταλισμού και της έξαρσης της βίας στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης