Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε αναζήτηση εργασίας ο Αργ. Ντινόπουλος – Βιογραφικό του σε διεθνή ιστοσελίδα με αγγελίες

Σε αναζήτηση εργασίας ο Αργ. Ντινόπουλος – Βιογραφικό του σε διεθνή ιστοσελίδα με αγγελίες
Ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει, αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός
Σε αναζήτηση εργασίας είναι ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά την είδηση για ύπαρξη αγγελίας του σε διεθνή ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας.
Η αγγελία, που εμφανίζεται στον ιστότοπο devnetjobs.org και περιλαμβάνει πλήρες βιογραφικό του πρώην υπουργού, με αναφορά στην επαγγελματική του διαδρομή, αναφέρει:
«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια πείρας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητά εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα».
Σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός σημειώνει ότι «το αυτονόητο στην πολιτική έγινε είδηση, ότι δηλαδή ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει.
»Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους, γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης