Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Juncker για την πορεία των διαπραγματεύσεων - Πυρετός ζυμώσεων

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Juncker για την πορεία των διαπραγματεύσεων - Πυρετός ζυμώσεων
Στο Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε το απόγευμα της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, για επαφές με τον πρωθυπουργό
(upd)Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, J. C. Juncker, είχε σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς πληθαίνουν τα σημεία σύγκλισης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και με απώτερο στόχο την επίτευξη συμφωνίας.
Να σημειωθεί πως η νέα αυτή επικοινωνία ήταν η δεύτερη μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, αφού Τσίπρας και Juncker επικοινώνησαν και χθες Τετάρτη.
Κατά τη χθεσινή επικοινωνία Τσίπρα - Juncker, οι δύο άνδρες εξέτασαν την πρόοδο των τελευταίων ημερών στις διαπραγματεύσεις.
Παράλληλα, συζήτησαν την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του συνταξιοδοτικού συστήματος, προκειμένου να καταστεί δικαιότερο, δημοσιονομικά βιώσιμο και αποτελεσματικό στην κατεύθυνση αποφυγής της φτώχειας της τρίτης ηλικίας.
Επίσης, συζήτησαν την ανάγκη οι μισθολογικές εξελίξεις και οι θεσμοί της αγοράς εργασίας να διαδραματίσουν ένα υποστηρικτικό ρόλο στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή.

(Πρώτη ενημέρωση: Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, ώρα 20:00)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης