Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανταρσία της Κωνσταντοπούλου εναντίον της κυβέρνησης - «Όχι» στη μεταφορά των αποθεματικών της Βουλής στην ΤτΕ

Ανταρσία της Κωνσταντοπούλου εναντίον της κυβέρνησης - «Όχι» στη μεταφορά των αποθεματικών της Βουλής στην ΤτΕ
Η Κωνσταντοπούλου άστραψε και βρόντηξε κατά της κυβέρνησης
Φαινόμενα ανταρσίας καλείται να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η δυσαρέσκεια των κομματικών στελεχών για την επίμαχη συμφωνία με τους δανειστές εκδηλώνεται με κάθε πιθανή αφορμή.
Ενδεικτικά του ταραχώδους κλίματος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να εγκρίνει τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης ζήτησε από την Ζ. Κωνσταντοπούλου τη μεταφορά των αποθεματικών της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε εκφράζοντας την κάθετή αντίθεσή της στην εν λόγω κυβερνητική πρακτική.
Άλλωστε, ανάλογη απάντηση έλαβε η κυβέρνηση και από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές, καθώς μόλις δύο δήμοι συναίνεσαν στη μεταφορά των αποθεματικών τους.
Ωστόσο, η πρόεδρος της Βουλής δεν εξανέστη μόνο εξαιτίας των αποθεματικών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζ. Κωνσταντοπούλου άστραψε και βρόντηξε κατά της κυβέρνησης.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να επέρριψε σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, καταλογίζοντάς της μάλιστα αναξιοπιστία.
Η Πρόεδρος της Βουλής φέρεται να κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση για εγκατάλειψη των δεσμεύσεων της Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης