Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία - Εδώ και τώρα πρωτοβουλίες υπέρβασης του αδιεξόδου

Γ. Παπανδρέου: Είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία - Εδώ και τώρα πρωτοβουλίες υπέρβασης του αδιεξόδου
Αύριο, Δευτέρα 18/5, ολοκληρώνει την περιοδεία του 
«Είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία, ως το αναγκαίο βήμα ασφαλούς πορείας της χώρας», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, σε συναντήσεις που είχε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Κατά τον ίδιο, «προϋπόθεση για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές για μια Ελλάδα ευημερίας και δικαίου».
Τόνισε την ανάγκη μιας συμφωνίας, «που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς στήριξη και θα πετύχουμε να εξασφαλίσουμε από τις αγορές τα κεφάλαια που έχουμε ανάγκη.
 Όπως το πέτυχαν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία», αποσαφηνίζοντας ότι το ΚΙΝΗΜΑ, δεν πρόκειται να στηρίξει «καμία πολιτική, που εμποδίζει την αλλαγή της χώρας.
Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, «η Πατρίδα χρειάζεται εδώ και τώρα πρωτοβουλίες υπέρβασης του αδιεξόδου.
Απαιτείται ανάληψη ευθύνης και αποφάσεις.
Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς κόστος», ενώ «όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται πια, ότι όποιοι πήραν το κόστος για να σωθεί η χώρα από μια εθνική καταστροφή, δεν το έκαναν χωρίς πόνο».
Τόνισε δε, «εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας για μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο».
Ακόμη, έκανε λόγο για χρέος της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων μας «να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπερβούν τα αδιέξοδα».
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε από χθες την περιοδεία του η οποία ολοκληρώνεται αύριο.
Στο πλαίσιο αυτής, είχε συναντήσεις με δημάρχους, εκπροσώπους φορέων, συνομίλησε με πολίτες, ενώ επισκέφθηκε παραγωγικές μονάδες και συναντήθηκε με υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης