Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Να υπάρξει συμφωνία προς όφελος όλων – Όχι στη ρήξη, όχι σε εκλογές

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Να υπάρξει συμφωνία προς όφελος όλων – Όχι στη ρήξη, όχι σε εκλογές
Ναι στον εξορθολογισμό του Δημοσίου χωρίς απολύσεις αλλά με κινητικότητα υπαλλήλων τόνισε ο υπ. Υγείας
Την άποψη πως πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία, η οποία θα είναι προς όφελος όλων τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει διάθεση για διαπραγμάτευση και δεν σκέφτεται τη ρήξη.
Σε αυτό άλλωστε το πλαίσιο, τόνισε σχετικά με τις απαιτήσεις των δανειστών, πως «έχει ένα κόστος το γεγονός πως τους ζητάμε να μας δώσουν χρήματα».
«Κάπου κι εμείς πρέπει να κάνουμε πίσω» είπε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του εξορθολογισμού στο Δημόσιο, χωρίς απολύσεις αλλά με κινητικότητα των υπαλλήλων.
Σε ό,τι αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις ο κ.Κουρομπλής είπε πως η κυβέρνηση έκανε αρκετά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και υποστήριξε πως εάν γίνουν θα πρέπει να υπάρχει και συμμετοχή του δημοσίου.
Αναφορικά με το σενάριο των πρόωρων εκλογών ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος, τονίζοντας πως μόνο εάν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ρίξει την κυβέρνηση μπορούμε να πάμε σε εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης