Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: Σε τόσο κρίσιμες διαπραγματεύσεις, η λύση βρίσκεται την τελευταία στιγμή

Π. Κουρουμπλής: Σε τόσο κρίσιμες διαπραγματεύσεις, η λύση βρίσκεται την τελευταία στιγμή
Είναι αστείο να λέμε ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί και όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη θα περάσουν καλά
«Σε τόσο κρίσιμες διαπραγματεύσεις, η λύση βρίσκεται την τελευταία στιγμή», υποστήριξε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, σχολιάζοντας πως «όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των στιγμών και αντιλαμβάνονται ότι η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν».
Ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, για το ευρωπαϊκό συνέδριο των υπουργών Υγείας, τόνισε ότι η ανησυχία για την εξέλιξη της κατάστασης είναι διάχυτη παντού, ενώ πρόσθεσε ότι «είναι αστείο να λέμε ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί και όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη θα περάσουν καλά»
Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε μία μέγγενη», προσθέτοντας ότι «το ΔΝΤ μιλά για αναδιάρθρωση και βαριά μέτρα και οι Ευρωπαίοι ζητούν άλλα».
«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, τα προβλήματα θα είναι πολλά», προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας.
«Είναι άλλα αυτά που λέγονται δημόσια και άλλα αυτά που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής, ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του Schulz, «ότι χάνει την υπομονή του με την Ελλάδα», ενώ εκτίμησε ότι ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου είναι ένας άνθρωπος «που θέλει να βρει λύση», καθώς το μήνυμα που έστειλε είναι ότι «πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα».
Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν πρέπει να υπάρξει αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα, κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης