Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους Γερμενής και Ηλιόπουλος στις 11 Ιουλίου – Ένταση στη δίκη της ΧΑ

Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους Γερμενής και Ηλιόπουλος στις 11 Ιουλίου – Ένταση στη δίκη της ΧΑ
Αποφυλακίζονται με βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών στις 11 Ιουλίου λόγω παρέλευσης του 18μηνου και με επιβολή περιοριστικών όρων οι Γερμενής και Ηλιόπουλος
Αποφυλακίζονται με βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών στις 11 Ιουλίου λόγω παρέλευσης του 18μηνου και με επιβολή περιοριστικών όρων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Στον Γ. Γερμενή επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της διανυκτέρευσης στο σπίτι του, απαγόρευσης μετακίνησης του εκτός του νομού Αττικής, απαγόρευσης μεταφοράς του με πλωτά και εναέρια μέσα, απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και κατάθεσης του διαβατηρίου του και τέλος εμφάνισης 6 φορές το μήνα δηλαδή στο ΑΤ της περιοχής του.
Στον Π. Ηλιόπουλο επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.
Στο μεταξύ στη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πέμπτης 25/6 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και στους συνηγόρους της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.
Την έντονη αντίδραση των υπερασπιστών των κατηγορουμένων και κυρίως του συνηγόρου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια, προκάλεσε η φράση της δικηγόρου των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ οι οποίοι δηλώνουν παράσταση πολιτικής αγωγής για την σε βάρος τους επίθεση στο Πέραμα.
Η συνήγορος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ Ελένη Ζαφειρίου είπε ότι η ΧΑ αποτελεί το «απεχθέστερο μόρφωμα της Ιστορίας» και έκανε λόγο για «βορβωρώδες έγκλημα» προκαλώντας την αντίδραση του συνηγόρου των κατηγορουμένων ο οποίος αποχώρησε προσωρινά από την αίθουσα.
Η κ. Ζαφειρίου επέμεινε αναφερόμενη σε «ανθρωποκτόνο λύσσα και χαρά για τη μυρωδιά του αίματος», με τις διαμαρτυρίες της υπεράσπισης να συνεχίζονται.
Ο πατέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, φώναξε από το ακροατήριο κάθαρμα και η μητέρα του θύματος δεν άντεξε και αποχώρησε από την αίθουσα.
Οι τοποθετήσεις των δικηγόρων των θυμάτων ολοκληρώθηκαν με τις αγορεύσεις των υπολοίπων συνηγόρων των συνδικαλιστών του ΠΆΜΕ, που τόνισαν πως η επίθεση που είχαν δεχθεί οι συνδικαλιστές δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχε εγκληματική οργάνωση και οι διευθύνοντές της.
«Έδιναν εντολές και ενέκριναν εγκληματικές δράσεις και επιθέσεις όπως η συγκεκριμένη σε βάρος του ΠΑΜΕ» υπογράμμισαν οι συνήγοροι των συνδικαλιστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης