Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κομισιόν: Ο Juncker σκέφτεται τον ελληνικό λαό - Τον Οκτώβριο το χρέος - Συναντήσεις με εκπροσώπους ΝΔ και Θεοδωράκη

tags :
Κομισιόν: Ο Juncker σκέφτεται τον ελληνικό λαό - Τον Οκτώβριο το χρέος - Συναντήσεις με εκπροσώπους ΝΔ και Θεοδωράκη
ύμφωνα με τον κ. Σχοινά, ο Juncker θα συναντηθεί σήμερα με τους κ.κ. Κεφαλογιάννη, Μπακογιάννη και Χατζηδάκη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Jean Claude Juncker έχει πάντα τον ελληνικό λαό στο μυαλό του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι το θέμα του ελληνικού χρέους θα εξεταστεί τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με τον κ. Σχοινά, ο Juncker θα συναντηθεί σήμερα με τους κ.κ. Κεφαλογιάννη, Μπακογιάννη και Χατζηδάκη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.
«Ένα από τα συμπεράσματα της διαπραγμάτευσης είναι ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρώσουμε στα στοιχεία», τόνισε ο εκπρόσωπος του Juncker.
«Ο Τσίπρας υπέβαλε ένα νέο αίτημα στον ESM, ο ESM θα ζητήσει από την Κομισιόν να εκτιμήσεις τις προϋποθέσεις και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να στείλει τις συνολικές προτάσεις», εξήγησε ο κ. Σχοινάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης