Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδείες ανά την Ελλάδα από στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» - Έντονο «άρωμα» εκλογών

Περιοδείες ανά την Ελλάδα από στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» - Έντονο «άρωμα» εκλογών
Ο Ν. Φίλης προειδοποίησε ότι το αποτέλεσμα της στάσης της Αριστερής Πλατφόρμας είναι να πέσει η κυβέρνηση
Περιοδείες ανά την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δίνοντας έντονο «προεκλογικό άρωμα» στις κινήσεις τους εν μέσω καλοκαιριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της πλατφόρμας εμφανίζονται ως οι απόλυτοι εκφραστές του «όχι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ενώ η αρνητική στάση στα νομοσχέδια της κυβέρνησης προκαλούν έντονες διεργασίες εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου.
Ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Κώστας Δελημήτρος μιλούν σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση στη Βόλο, ενώ ο Κώστας Ήσυχος θα μιλήσει στις 12 Αυγούστου στην Κέρκυρα.
Πολλά ακόμη στελέχη περιοδεύουν ανά την Ελλάδα.
Στο μεταξύ, η κόντρα μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Αριστερής Πλατφόρμας φαίνεται να οδηγείται στα άκρα, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη -κύριο εκφραστή της Αριστερής Πλατφόρμας- να δηλώνει εκ νέου την Τετάρτη από τη Θεσσαλονίκη ότι «νέο μνημόνιο εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω».
Σε δηλώσεις του προς την ΕΡΤ1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης χαρακτήρισε «ακατανόητη» την κίνηση Λαφαζάνη, «γιατί», όπως χαρακτηριστικά είπε, «το αποτέλεσμα της προτροπής αυτής θα είναι να πέσει η κυβέρνηση».
Έτσι, η θέση της Αριστερής Πλατφόρμας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογών στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος -σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγες ημέρες- όταν η συμφωνία φτάσει στη Βουλή και δεν ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές της πλειοψηφίας θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε εκλογές.

www.bankingnewsgr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης