Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακόμα και αν ο λαός δώσει εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερων συμμαχιών τόνισε ο κ.Κουρουμπλής
Την θέση ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει σεβαστό, ακόμα και αν αυτό προκρίνει το σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρύτερων συμμαχιών διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και τελικά ήταν αναγκασμένος κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες να υλοποιήσει ένα άλλο πρόγραμμα και αυτό πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού.
«Αν δεν το κάνει, θα αναγκαστεί να το κάνει μετά από έξι μήνες και θα είναι χειρότερα» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής.
Αναφερόμενος στη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας ο κ.Κουρουμπλής είπε πως «δεν πρέπει κανείς να μπει στη λογική των συναισθημάτων, πρέπει να κρίνει με πολύ ψυχρή λογική τα πράγματα» και πως «είναι μια επιλογή, αναλαμβάνουν την ιστορική ευθύνη».
«Αν ο ελληνικός λαός στις εκλογές αυτές αποφασίσει κάτι διαφορετικό, θα έχει δικαιώσει άλλους» τόνισε ο υπουργός Υγείας έσπευσε να διευκρινίσει.
Για το μνημόνιο τόνισε ότι από πλευράς υλοποίησης είναι ένα «πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα» αλλά εστίασε σε διαφορές με άλλα μνημόνια και σε ότι αφορά στο χρέος και σε σχέση με το ότι «δεν έχουν πληγεί οι συντάξεις».
«Η Αριστερά καλείται να εμπεδώσει πρωτίστως αυτό για το οποίο χρεώθηκε το ΠΑΣΟΚ, το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης» είπε ο κ.Κουρουμπλής, τονίζοντας:
«Ο ελληνικός λαός δεν είναι σοφός μόνο όταν μας ψηφίζει αλλά και όταν μας καταψηφίζει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πει στον ελληνικό λαό ότι ψήφισε το μνημόνιο εξασφαλίζοντας τρία χρόνια σταθερότητας και ότι τώρα δουλεύοντας σκληρά μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης