Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει την απαιτούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση στις εκλογές

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει την απαιτούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση στις εκλογές
Αυτοδύναμα θα στηρίξουμε το πρόγραμμα αλλάζοντας το υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει την απαιτούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση στις επερχόμενες εκλογές, επιτυγχάνοντας τον στόχο της αυτοδυναμίας, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Φίλης.
«Αυτοδύναμα θα στηρίξουμε το πρόγραμμα αλλάζοντάς το» δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Φίλης, ο οποίος υποστήριξε: «Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός ψήφισε, αλλά με άλλα δεδομένα θέλουμε δημοκρατική νομιμοποίηση δεν είμαστε εμείς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να είμαστε γαντζωμένοι στις καρέκλες μας.
Είναι ζήτημα ηθικής τάξης».
Όσον αφορά τη συμφωνία με τους δανειστές έκανε λόγο για «μείζονα εκβιασμό που το άλλο σκέλος του είχε άτακτη χρεοκοπία».
«Ήταν ηθικό δίλημμα η άτακτη χρεοκοπία ή ο επώδυνος συμβιβασμός» τόνισε ο κ.Φίλης, επισημαίνοντας πως αν σε αυτές οι εκλογές επιβεβαιωθεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται τους επόμενους μήνες οι εκλογές στην Ισπανία και την Πορτογαλία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει αλλαγή πολιτικών ισορροπιών στην Ευρώπη.
«Δεν διαγνώσαμε έγκαιρα ότι οι εταίροι δεν ήταν σε κατεύθυνση συμφωνίας, αλλά σε κατεύθυνση τιμωρίας της χώρας και του λαού μας» υποστήριξε ο κ.Φίλης, τονίζοντας ότι «μόνο ένα νέο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα με κοινωνική δικαιοσύνη.
Δεν έχουμε ντε και καλά άποψη ότι πρέπει να συμμαχήσουμε με το παλαιό πολιτικό κατεστημένο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης