Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης (ΚΚΕ): Μύθος το παράλληλo πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα ισοδύναμα της ΝΔ

Παφίλης (ΚΚΕ): Μύθος το παράλληλo πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα ισοδύναμα της ΝΔ
Όλα είναι καθορισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ
Την θέση ότι είναι μύθος τόσο το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα ισοδύναμα της ΝΔ διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης.
«Είναι όλα καθορισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Και τα 5 κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο είναι δεσμευμένα ότι θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που καθορίζει και με λεπτομέρειες ποια είναι η πολιτική το επόμενο διάστημα» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παφίλης.
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν πολιτικές διαφορές στις πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο κ.Παφίλης είπε ότι «αυτό καταγράφηκε στο τρίτο μνημόνιο που ήρθε να προστεθεί στα άλλα δύο μνημόνια, τα οποία όχι μόνο δεν τα κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια θα έλεγα.
Επομένως, αυτό καθορίζει αντικειμενικά και τη σύμπτωση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων».
Όσον αφορά τη Λαϊκή Ενότητα, υποστήριξε ότι πρόκειται για «ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγε και που υπόσχεται αυτά που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγουμένως και τα οποία κατέρρευσαν, όχι θεωρητικά αλλά από την ίδια την πραγματικότητα».
«Ο λαός αυτή τη στιγμή έχει δοκιμάσει τα πάντα.
Έχει δοκιμάσει όλες τις πολιτικές διαχείρισης  του συστήματος που τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στο αδιέξοδο» τόνισε ο κ. Παφίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης