Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας: Διαμορφώνεται μια πορεία που θα οδηγήσει σε εκλογική πρωτιά τον ΣΥΡΙΖΑ

Δρίτσας: Διαμορφώνεται μια πορεία που θα οδηγήσει σε εκλογική πρωτιά τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε «υπερώριμο» το αίτημα για παγκόσμια ειρήνη
Την εκτίμηση ότι οι κάλπες της 20ής Σεπτεμβρίου θα αναδείξουν εκ νέου νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο κ. Θοδωρής Δρίτσας, υποψήφιος βουλευτής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha.
Ειδικότερα, ο κ. Δρίτσας, πρώην υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε πως «διαμορφώνεται μια πορεία που θα οδηγήσει σε πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υπογράμμισε ότι η αυτοδυναμία είναι διεκδικούμενη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μείζον πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, την προσφυγική κρίση.
«Οι προσφυγικές ροές είναι τόσο μεγάλες που χρειάζεται μια υπερενεργοποίηση δυνάμεων από όλη την Ευρώπη», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «υπερώριμο» το αίτημα για παγκόσμια ειρήνη, ενώ δήλωσε ότι οι πρόσφυγες πρέπει να καταθέτουν αίτηση ανθρωπιστικής βίζας στην Τουρκία.
«Το λιμενικό σώμα συνεργάζεται με την τουρκική ακτοφυλακή και έχει σώσει 60 χιλιάδες ανθρώπους, με κανένα νεκρό», υπογράμμισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ως προς τα ζητήματα του υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ), σχολιάζοντας πως «η ιδιωτικοποίηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ δεν θα έχει τα προσδοκώμενα κοινωνικά οφέλη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης