Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ): Εντευκτήριο θυμίζει η πασαρέλα υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ – Απαξιώνει την πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ): Εντευκτήριο θυμίζει η πασαρέλα υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ – Απαξιώνει την πολιτική
Η ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει συρρικνωθεί η εκλογική της δύναμη ύστερα από 4 αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες τόνισε ο κ.Σπηλιωτόπουλος
Την λύπη του για την κατάντια της ΝΔ εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, έκανε λόγο για πασαρέλα υποψηφίων που θυμίζει εντευκτήριο.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά FM ο κ.Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε πως η η ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει συρρικνωθεί η εκλογική της δύναμη μετά από 4 αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες γεγονός που απέδωσε στις πολιτικές επιλογές των τελευταίων ετών.
Ερωτηθείς για τους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ, ο κ.Σπηλιωτόπουλος τους χαρακτήρισε συμπαθέστατους, αν και υπογράμμισε πως η ουσία είναι η πολιτική.
Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη δήλωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ επιχείρησε άνοιγμα στην κοινωνία αλλά βρήκε εμπόδια από τα πολιτικά βαρίδια του κόμματος ενώ σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα αρκέστηκε να δηλώσει ότι  κάθε υποψηφιότητα που μπορεί να καταθέσει σύγχρονες απόψεις είναι καλοδεχούμενη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης