Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει υπό τον Δραγασάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής - Τράπεζες και ΕΣΠΑ στο επίκεντρο

Συνεδριάζει υπό τον Δραγασάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής - Τράπεζες και ΕΣΠΑ στο επίκεντρο
Στις 15:00 μετά το μεσημέρι
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής υπό τον Γ. Δραγασάκη αναμένεται να συνεδριάσει στις 15:00 μετά το μεσημέρι.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθούν η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η θεσμοθέτηση νέων αναπτυξιακών εργαλείων και η επιτάχυνση των διαδικασιών για την επιτυχή ολοκλήρωση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013.
αση του ΚΥΣΟΙΠ θα γίνει στις 15:00 υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη.
Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα την επιχειρησιακή διαχείριση του Προσφυγικού, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη σύσκεψη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προγραμματίστηκε η ολοκλήρωση των έργων και υποδομών των κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων. Επίσης συζητήθηκαν πτυχές του συντονισμού της διαχείρισης των προσφυγικών ρευμάτων καθώς και ο ορισμός συντονιστών στα νησιά πρώτης υποδοχής.
Τέλος, συζητήθηκε η θέση της κυβέρνησης στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής σχετικά με τα ζητήματα της διαχείρισης των προσφυγικών ροών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης