Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου – Εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου – Εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία
Να πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή και της ΝΔ ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την πάγια θέση του υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με τεχνοκράτες επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τονίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την χώρα.
«Οι δανειστές θέλουν οικουμενική όχι για να μας υποτάξουν αλλά για να αλλάξει η εικόνα της χώρας και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε κυβέρνηση αγγαρείας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς οι υπουργοί δηλώνουν συνέχεια εκβιαζόμενοι για να μην προχωρούν το κυβερνητικό έργο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου.
Εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία και να γίνει οικουμενική με συμμετοχή και της ΝΔ» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης, υπογραμμίζοντας ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην κόλαση και ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται ενώ παραδίδεται αμαχητί.
Κληθείς να σχολιάσει το πόσο ισχυρή είναι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «οι βουλευτές του Τσίπρα έχουν γαλουχηθεί με κρατισμό και  όταν έρθει η ώρα για ιδιωτικοποιήσεις  και κόψιμο συντάξεων θα υπάρξει πρόβλημα».
«Αυτός είναι ο εφιάλτης που ζει ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο τελευταίος του πρότεινε να συζητήσουν τις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων σε διήμερο στην Πύλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης