Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Τα οικονομικά συμφέροντα θέλουν να ελέγχουν όχι μόνο τη ΝΔ αλλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του

Κακλαμάνης (ΝΔ): Τα οικονομικά συμφέροντα θέλουν να ελέγχουν όχι μόνο τη ΝΔ αλλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του
Οι εκλογές της ΝΔ την Κυριακή θα κυλήσουν ομαλά υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι τα οικονομικά συμφέροντα θέλουν να ελέγχουν, όχι μόνο τη ΝΔ, αλλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε πως είναι στο χέρι του πολιτικού συστήματος να τους απαντήσει με ένα βροντερό όχι, που, όπως είπε, «άλλοτε το κάνει, άλλοτε όχι».
«Από την αναταραχή που ακολούθησε μάλλον δικαιώθηκα, όταν έλεγα ότι ακούω ότι οικονομικά συμφέροντα θέλουν να καθορίσουν την επόμενη εκλογή στη ΝΔ.
Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης.
Αναφερόμενος στην εκλογή της Κυριακής εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι όλα θα πάνε καλά.
«Παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί για άλλους λόγους να έχει κανείς για τη VODAFONE, είναι μια μεγάλη εταιρεία που δεν θα διακινδύνευε την φήμη, το κύρος και τη μετοχή της στο χρηματιστήριο» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος αναφορικά με την χθεσινή απόφαση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, είπε ότι αισθάνεται «ιδεολογική δικαίωση».
Όσον αφορά τις ενστάσεις, που εξέφρασε ο αρμόδιος υπουργός υποδομών, Χρ.Σπίρτζης, ο κ.Κακλαμάνης είπε ότι «όταν κανείς διαφωνεί σε θέματα αρχών και ιδεών αφήνει την υπουργική καρέκλα σε κάποιον, που θα υπογράψει χωρίς να κλαίει».
«Οι προδότες, τα λαμόγια ξεχάστηκαν, μπαίνουν μια χαρά οι υπογραφούλες τους κάτω από τις συμβάσεις και προχωράει η ιστορία και που να δείτε τι έπεται» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι διαφωνεί με τις πλήρεις αποκρατικοποιήσεις στους τομείς της ενέργειας, των λιμανιών και του νερού, καθώς πιστεύει ότι «το κράτος πρέπει να έχει το 51% κι ας δώσει το management».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης