Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκάλυψη σοκ από Πλακιωτάκη (ΝΔ): Το βράδυ στις 22/11/2015 η ΝΔ κινδύνευσε με διάσπαση και διάλυση

Αποκάλυψη σοκ από Πλακιωτάκη (ΝΔ): Το βράδυ στις 22/11/2015 η ΝΔ κινδύνευσε με διάσπαση και διάλυση
Είναι στο χέρι του Μητσοτάκη να συνθέσει τις διαφορετικές απόψεις και να ανασυγκροτήσει το κόμμα τόνισε ο κ.Πλακιωτάκης
Σε μια αποκάλυψη σοκ προέβη ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου του 2015, την ημέρα που ακυρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές, η ΝΔ κινδύνευσε με διάλυση και με διάσπαση.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Πλακιωτάκης υποστήριξε πως την ημέρα εκείνη υπήρξαν οριακές στιγμές, καθώς εκτυλισσόταν «πόλεμος» ανάμεσα στους υποψηφίους.
Όπως είπε, πλέον είναι στο χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνθέσει τις διαφορετικές απόψεις και να ανασυγκροτήσει το κόμμα.
«Η ΝΔ δεν δέχεται μείωση συντάξεων και εισφορών» είπε ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για στήριξη κάποιων άρθρων του ασφαλιστικού  διευκρινίζοντας  ότι αυτά θα συζητηθούν στα αρμόδια όργανα.
Για τα υπέρογκα χρέη της ΝΔ είπε ότι πλέον καθίσταται μη βιώσιμη η λειτουργία του κόμματος και τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Για τον ρόλο του Κώστα Καραμανλή ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι ήταν και παραμένει  εγγυητής για την ενότητα της παράταξης.
«Σύντομα με οργανωτική ανασυγκρότηση θα είμαστε έτοιμοι  να αναλάβουμε την τύχη της χώρας» υπογράμμισε ο κ.Πλακιωτάκης, επισημαίνοντας ότι το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός όπως διατυπώθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης